Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kostkę bulionową zalej 300 ml wrzątku, rozprowadź i zalej nim kuskus, a następnie ostudź.
Soczewicę i cieciorkę odsącz z zalewy, przepłucz zimną wodą.
Pora przekrój na połowę i pokrój w cieniutkie półkrążki, delikatnie posól.
Warzywa połącz z kaszą, soczewicą, cieciorką i żurawiną, dodaj czosnek i natkę. Dopraw sokiem z cytryny i pieprzem. Połącz z olejem.